Arbetsmetod

Först och främst, tveka inte att höra av dig! Ingen fråga är för stor eller för liten!

Fria hembesök

Vi försöker göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att välja rätt solskyddslösning. Ni är varmt välkomna att boka tid för kostnadsfritt hembesök. Vi tar med oss prover och erfarenhet och hjälper till att hitta bra lösningar. Våra kunder brukar dock tycka att processen blir enklare efter att de besökt butiken, sett lite produkter på plats och skaffat sig en bild av vad de är ute efter. Så om ni är osäkra på vad ni vill ha rekommenderar vi att ni besöker oss först.

Efter besöket lämnar vi en offert, oftast på plats men ibland via mail. Självklart går det bra att beställa på en gång. Vi kan då boka monteringstid och göra klart alla detaljer hemma hos er!

Prisförfrågan via mail eller telefon

Behöver ni en uppskattning över kostnaden innan ni bokar hembesök? Kontakta oss så ordnar vi det, enklast via mail men telefon går också bra. För att göra en någorlunda träffsäker uppskattning behöver vi ungefärliga mått.

Efter beställning

Om ni beslutar att anförtro oss med arbetet får ni en orderbekräftelse med alla detaljer. Våra egna montörer utför sedan solskyddsinstallationen. I de fall det ska göras el-installation brukar vi kunna samköra installationen med vår elektriker så hela arbetet blir klart på en gång.

Betalning

Efter utfört arbete lämnar vi en faktura, till privatpersoner 10 dagar och till företag 30 dagar netto. Det går också bra att lägga upp en avbetalningsplan via Remember card, säg till oss innan beställning så ordnar vi det.

Efter utfört arbete

Om ni efterhand märker att det är något som inte stämmer eller att något går sönder så hör ni av er till oss så snart som möjligt. Vi kommer förbi så snart vi kan och åtgärdar på bästa sätt. Se våra Garantivillkor.