Om oss

Svenska Lamella V-Persienn & Markis AB

…är från början två företag som var för sig funnits i Vällingby och Hässelby sedan början av 1950-talet men som 1993 slogs ihop. Under åren har det tillverkats och monterats tusentals persienner och markiser till nöjda kunder.

Vårt mål är att producera och leverera högkvalitativa produkter på utsatt tid samt att jobba för en långsiktigt verksamhet där vi säkrar vår, våra kunders och våra anställdas framtida trygghet.

Vi har en stor butik med tillhörande utställning så att du som kund kan gå runt och se, testa och känna på våra produkter. Vi lyssnar noggrant till kundernas behov och skapar därefter kundspecifika lösningar.

Våra kunder är privatpersoner, kommuner, byggföretag, fastighetsägare, förvaltare samt andra solskyddsföretag. Alla är välkomna!

Vi har ett brett sortiment som löpande kompletteras med nya produkter, allt för att tillfredsställa våra kunders behov och önskemål.

Hos oss kan du handla räntefritt i 6 månader! Självklart går det också bra att betala via faktura eller direkt i butiken, både kontant eller med kort.

Varmt välkommen!